Afgelopen week is sportopleidingen.nl gelanceerd, een project van sportbonden in samenwerking met NOC*NSF.. Het platform heeft een compleet nieuw design en beschikt over nieuwe functionaliteiten. Zo heeft de website nu een zoek- en boekfunctie, waardoor het voor trainers, bestuurders, scheidsrechters, opleiders en vrijwilligers binnen de sport nóg gemakkelijker is om een (sportgenerieke) opleiding, cursus of scholing te vinden die aansluit bij hun interesses en behoeften.

Vernieuwde sportopleidingen.nl is er voor de hele sportbranche
Op sportopleidingen.nl staan opleidingen van een zevental sportbonden (Badminton Nederland, KNBB, Nederlandse Handbalbond, Handboogsport Nederland, KNKV, KNLTB, KNGU, KNRB) en NOC*NSF Academie voor Sportkader. Ook opleidingen van organisaties als Start2Move en Xoet zijn te vinden op het platform.

Aanbieder van sportopleidingen?
NOC*NSF en de sportbonden werken aan een constante ontwikkeling van het online platform. Zo is er ook ruimte voor nieuwe aanbieders van opleidingen en (bij)scholingen. Het aanbod van jouw organisatie ook op sportopleidingen.nl? Neem dan contact op met opleidingen@nocnsf.nl.

Planning 2019 online
De sportbrede (bij)scholingen van NOC*NSF Academie voor Sportkader zijn weer gepland en staan natuurlijk op sportopleidingen.nl! Dit jaar worden er voor het eerst interessante (bij)scholingen in Hoogeveen georganiseerd.
Met het aanbieden van deze (bij)scholingen willen wij eraan bijdragen dat trainers, coaches, bestuurders, vrijwilligers en arbiters in de sport
kennis en vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen zij hun rol binnen de sport nóg beter vervullen.