Vakleerkracht bewegingsonderwijs Midden-Drenthe (oproepbasis/vervanging)

SportDrenthe wil iedereen mee laten doen in een vitale samenleving. Sport en bewegen is hierbij essentieel om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te krijgen en te houden. Daarvoor werkt SportDrenthe binnen het project Beweegimpuls samen met onderwijsinstellingen Kits Primair, CKC Drenthe en de gemeente Midden-Drenthe om gezondheid te bevorderen en de kwaliteit van gymlessen te verbeteren.

Functieomschrijving

Wij zoeken voor het team vakleerkrachten een of meerdere tijdelijke vervanger(s) op oproepbasis voor het geven van de gymlessen op basisscholen in de gemeente Midden-Drenthe. Uren in overleg.

Voor nu zijn wij, als vervanging van een van de vakleerkrachten, met spoed op zoek naar iemand die op de dinsdagen (8 uur) lessen bewegingsonderwijs op een basisschool in Smilde kan verzorgen.

In deze functie combineer je werkzaamheden in het basisonderwijs en sport. Jouw takenpakket bestaat hoofdzakelijk uit het geven van lessen bewegingsonderwijs en eventueel het organiseren van buitenschoolse beweegactiviteiten om een gezonde leefstijl te bevorderen. Omdat het vervangingswerk betreft, zal het accent hoofdzakelijk liggen op het geven van de lessen bewegingsonderwijs in het basisonderwijs (groep 3 t/m 8).

Wij zoeken een collega die:

  • Een afgeronde ALO-opleiding heeft i.v.m. lesgeefbevoegdheid
  • Enthousiast en flexibel is
  • Affiniteit met de basisschooljeugd heeft
  • Teamplayer is, maar ook zelfstandig kan werken
  • Inzetbaar is op diverse locaties in de gemeente Midden-Drenthe
  • In bezit van rijbewijs en auto is

Geïnteresseerd?

Stuur z.s.m. je CV + motivatiebrief naar [email protected]

Functie-informatie:

Inlichtingen over deze functie kun je inwinnen bij Anika Smit, [email protected], co├Ârdinator vakleerkrachten Midden-Drenthe. Contact neem je op via het telefoonnummer 06-23571877 (maandag tot en met donderdag).