Meppel Actief maakte energizers boekje voor scholen in Meppel

Meppel Actief & Gezond heeft een Meer bewegen energizer boek ontwikkelt. Energizers zijn korte opdrachten die zorgen voor afwisseling. Het effect hiervan is dat er een nieuwe energie ontstaat voor de activiteit die volgt. Op deze manier worden prestaties verbeterd.

Meppel Actief & Gezond heeft de energizers uitgevoerd in de groepen 1 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Meppel. De wens vanuit Meppel Actief is om het project ook uit te voeren bij woonzorgcentra, verzorgingstehuizen etc.

“Dit boekje is een onderdeel van ons aanbod naar scholen. Eerder zetten we de Daily mile uit en bieden we buitenschoolse activiteiten aan. Nu in deze moeilijke corona tijd doen we ons best zoveel mogelijk kinderen in beweging te houden. Dit boekje is een mooi voorbeeld van een creatieve manier om de kinderen dagelijks te laten bewegen en prima uit te voeren binnen alle richtlijnen en maatregelen.”, zegt Liane van Elp, buurtsportcoach in Meppel.

Download hier het energizers boekje

Bel mij terug over dit onderwerp

De specialist,,

Alida Pasveer
Sportprojectmanager

Mijn naam is Alida Pasveer. Mijn motto is: sport en bewegen houd je gezond. Ik vind het heerlijk om te bewegen in de openbare ruimte en dat komt mooi uit want Drenthe is een waar paradijs voor de outdoorfanaten, sportievelingen en buitenmensen onder on …