Meedoen sportloket

Iedereen: dat wil zeggen iedere inwoner van Drenthe, niemand uitgezonderd, moet mee kunnen doen aan sport en bewegen. Alleen dit is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Voor de mensen die niet zelf passend sportaanbod kunnen vinden of een drempel ervaren om zich aan te melden hebben wij het meedoen sportloket. Via het contactformulier kan men de vraag bij ons aangeven, wij zorgen intern dat dit bij de contactpersoon terecht komt die zich met het thema bezig houdt en hij of zij neemt contact op om de vraag te bespreken.

Vragen waar aan gedacht kan worden zijn: “Ik zou graag willen sporten of bewegen, maar ik weet niet hoe ik in contact kom met een aanbieder om mede-sporters die aansluit bij mijn wensen.”, “Mijn kind wil graag op een sport, maar wij hebben niet de financiële middelen om dit te bekostigen.”, of ik heb een handicap of beperking en kan geen passend aanbod bij mij in de buurt vinden.”. Zo zijn er nog honderden vragen te verzinnen waar u hulp bij nodig heeft, die wij kunnen bieden.

Vul het contactformulier hieronder in en wij bellen zo spoedig mogelijk terug.

Succesverhalen

Bel mij terug over dit onderwerp..

De specialist

Esther Witte
[email protected]

Hallo allemaal, iedereen moet mee kunnen doen binnen sport en bewegen op welke wijze dan ook. Dat vind ik het belangrijkste van mijn werk en daar wil ik dan ook voor gaan.