Buma/Sena rechten

Regel het recht om muziek te gebruiken tijdens lessen via SportDrenthe

Om gebruik te mogen maken van muziek tijdens sport- en beweeglessen (Seniorensport) moet u BUMA en Sena rechten hebben. SportDrenthe heeft inmiddels al jaren een overeenkomst met de BUMA/Stemra. Daardoor kunnen wij de rechten inzetten voor meerdere groepen, dit scheelt behoorlijk in de kosten. Alle docenten, stichtingen en verenigingen van MBvO-volksdansen, -stijldansen, -zitdansen, -country-line dans, GALM-groepen, en andere Senioren sport en Beweeggroepen kunnen hier gebruik van maken.

Als u zelf de afspraken maakt met BUMA/Stemra betaalt u per zaaloppervlakte waarop de les gegeven wordt. De bedragen die aan BUMA en Sena rechten afgedragen moeten worden zijn dan per groep ongeveer € 150, tot € 250,-. Als u het via SportDrenthe regelt is de bijdrage voor 2021 vastgesteld op een bedrag van € 15,00 per groep (€ 7,50 BUMA en € 7,50 Sena).

Is uw groep aangesloten bij een stichting of vereniging dan zorgen zij veelal voor de afdracht. Het is wel raadzaam om dit bij uw organisatie na te vragen!

Voor vragen neem dan contact met ons op via Esther Witte.

Mocht u gebruik willen maken van deze dienst vul dan onderstaand formulier in.

Succesverhalen

Bel mij terug over dit onderwerp..

De specialist

Esther Witte
[email protected]

Hallo allemaal, iedereen moet mee kunnen doen binnen sport en bewegen op welke wijze dan ook. Dat vind ik het belangrijkste van mijn werk en daar wil ik dan ook voor gaan.