Training: Een Leven Lang Bewegen

  • Elk
  • 25 May | 08:30 – 13:00

#eenlevenlangbewegen is de naam van het beweegprogramma dat zich specifiek op de groep mensen richt (35% blijkt uit onderzoek) die wel wíl bewegen maar waarbij het gewoonweg niet lukt. Er is nog weinig over deze doelgroep bekend, maar uit het eerste onderzoek blijkt dat we te kunnen constateren dat precies dezelfde beweeg activiteiten; die 50% van Nederland in beweging brengt, bij deze groep juist averechts werkt. Veelal is de oorzaak te vinden in mentale redenen die zorgen voor het afhaken. Gedurende twee bijeenkomsten duiken we in deze 35%, deze groep inwoners.

Er zijn 2 bijeenkomsten:

  1. Woensdag 25 mei 2022 – 09.00-13.00 uur
  2. Woensdag 22 juni 2022 – 09.00-13.00 uur

Lukt het je om twee dagdelen te komen, top! Maar je bent ook welkom op 1 van de bijeenkomsten of zelfs een deel. De trainingen zijn bedoeld voor iedereen die de ‘35%-groep’ herkent.

Programma

In de eerste sessie zijn er inleidingen, ervaringsverhalen en onderzoeken. Zodat je aan het einde bekend bent met de thema’s als Beweegredenen en de Beweegladder en je weet hoe je ze kan toepassen. Ook zul je antwoord krijgen op wat mentale factoren zijn en wat er gebeurt bij Life events. Tijdens de tweede sessie wisselen we praktijkvoorbeelden uit en helpen elkaar #ellb in te zetten in de dagelijkse werkzaamheden. We beslissen ook hoe we deze #eenlevenlangbewegen-beweging door willen ontwikkelen.

Esther Rodenburg (CMO-STAMM) Marrijtje Molenhuis en Esther Witte (SportDrenthe) en Hans Derks (Drenthe beweegt) organiseren deze training. Gastsprekers worden ingezet.

Locatie: Elpine, verrassende locatie in Elk, midden in Drenthe

Programma: Inlopen vanaf 09.00 uur | Start vanaf 09.30 uur | Lunch vanaf 12.00 uur

Deelname: Gratis

De specialist
Hans Derks

Introtekst

[email protected]
Direct aanmelden