Startbijeenkomst Meters met Diabetes 2022

  • Hooghalen
  • 8 March | 17:30 – 19:30

Van april tot en met september gaat SportDrenthe samen met de HZD Drenthe voor het derde jaar de Diabetes Challenge organiseren, onder de naam Meters met Diabetes. Op dinsdag 8 maart is de startbijeenkomst voor professionals. De start voor huisartsen, buurtsportcoaches, leefstijlcoaches, welzijnswerkers, fysiotherapeuten en andere betrokken professionals van het project.

Meters met Diabetes is er voor iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, maar vooral voor mensen met diabetes, overgewicht of andere chronische aandoeningen. Lees meer over het project.

De startbijeenkomst is bedoeld om praktische informatie te geven over de organisatie van Meters met Diabetes, ervaringen uit te wisselen en de projectteams te vormen. Er zullen sprekers zijn vanuit verschillende invalshoeken die iets kunnen vertellen over hun ervaring.

We vragen aan de praktijken die de diabetes challenge al eens hebben georganiseerd in het bijzonder te komen op 8 maart! Nieuwe praktijken horen graag jullie verhaal.

Vanuit SportDrenthe zullen meerdere buurtsportcoaches aanwezig zijn en kan afstemming plaatsvinden over welke zaken je als huisartsenpraktijk moet organiseren en bij welke taken een buurtsportcoach kan ondersteunen. We zullen ter plekke proberen zoveel mogelijk projectteams te vormen met de huisartsenpraktijk, de buurtsportcoach en andere professionals om direct een start te kunnen maken.

Tijdstip: 17.30-19.30 uur, inclusief soep en een broodje.

Plaats: dorpshuis ’t Haoler Hoes, Stengelinstraat 18 te Hooghalen, tel. 0593-592340

 

PROGRAMMA

17.15 – 17.45 uur Inloop en soep

17.45 – 18.15 uur Start bijeenkomst, welkom door HZD en SportDrenthe & Uitleg Meters met Diabetes

18.15 – 18.30 uur Sprekers uit de praktijk

18.30 – 19.00 uur Projectgroepen vormen en eerste afspraken maken

19.00 uur Terugkoppeling en afronding

Wil je gaan starten met de Nationale Diabetes Challenge in 2022 als nieuwe of als ervaren praktijk? Geef je dan snel op voor de startbijeenkomst! 

Meer informatie: SportDrenthe, projectleider Esther Witte [email protected]

De online inschrijving is gesloten. Wilt u zich nog graag aanmelden, stuur dan een mail naar Esther Witte: [email protected] 

  • Locatie: Hooghalen
  • Wanneer: 8 March | 17:30 – 19:30
  • Telefoon:
  • Website:
De specialist
Esther Witte

Hallo allemaal, iedereen moet mee kunnen doen binnen sport en bewegen op welke wijze dan ook. Dat vind ik het belangrijkste van mijn werk en daar wil ik dan ook voor gaan.

[email protected]
Direct aanmelden