Online bijeenkomst Inclusief/Meedoen Lokaal Sportakkoord

  • Online
  • 9 May | 19:30 – 21:00

In jullie sportakkoord is inclusiviteit of iedereen moet mee kunnen doen een thema. SportDrenthe is in veel gevallen als partner betrokken bij de lokale sportakkoorden en ondersteunt graag waar nodig. Als je nog niet bekend bent met SportDrenthe, dit is wie wij zijn: sportdrenthe.nl/team-meedoen/.

We merken wel dat er nog veel vragen leven over de invulling van het sportakkoord en de mogelijkheden die dit biedt. Bijvoorbeeld: Welke doelgroepen kunnen we bedienen? Gaat het over aangepast sporten, senioren of kwetsbare mensen in een Lage SES situatie? Hoe kunnen we op bepaalde thema’s samenwerken? Kunnen we good practices met elkaar delen? Hoe komen we aan deskundig kader en hoe werkt de doorverwijzing?

Vanuit onze provinciale opdracht kunnen wij lokaal ondersteunen bij vraagstukken die spelen, zo ook op het thema meedoen/inclusief. Om een goed beeld te hebben bij de lokale vraagstukken op dit thema gaan we graag met de vertegenwoordigers in gesprek. Ook is het naar ons idee interessant om van elkaar te horen waar iedereen mee bezig is. Mogelijk kunnen we ook deskundigen laten invliegen om thema’s verder uit te diepen. Wie weet kunnen we elkaar inspireren en verder helpen.

Kortom, we nodigen jullie graag uit voor een gezamenlijk online overleg op maandag 9 mei van 19:30 tot 21:00 uur.

Aanmelden tot kan tot uiterlijk woensdag 4 mei. U ontvangt dan op vrijdag 6 mei de link naar de TEAMS vergadering. Heeft u nu al een specifieke vraag voor ons stel deze bij uw aanmelding, dan kunnen we deze op de avond of direct beantwoorden.

De online aanmelding is gesloten, mocht u zich nog last minute willen aanmelden stuur dan een mail naar Esther Witte: [email protected]

De specialist
Wineke Holtrop

Mijn naam is Wineke Holtrop, ik ben Sportconsulente bij SportDrenthe en met de twee projecten Team:Fit en MDT (maatschappelijke diensttijd) ben ik betrokken bij Sportclub Drenthe.

[email protected]
Direct aanmelden