Accommodaties

Met het Kennis & Support team dragen we bij aan het inrichten van de openbare ruimte, zodat die ruimte de Drent verleidt tot sporten en bewegen. Het is belangrijk om zorg te dragen voor voldoende plekken (zowel binnen als buiten) om op een verantwoorde en duurzame manier deel te kunnen nemen aan sporten en bewegen. Hierbij wordt gekeken naar onderscheidende accommodaties die bij Drenthe passen qua functie en schaalgrootte. De accommodaties moeten bijdragen aan de sport- en beweegstimulering van de Drent, zorgen voor passief sport- en beweegplezier bij eigen inwoners en wellicht van bezoekers van buiten.

Er wordt niet alleen buiten maar ook binnen gesport. Hoe zorgen we dat de binnen accommodaties van dat niveau zijn dat er voldoende plekken zijn om te sporten en bewegen in Drenthe. Een belangrijke stap hierin is ook het verduurzamen van de sportvelden, zwembaden, sporthallen en clubhuizen. Onze collega’s van het team sportclub Drenthe met het programma Drenthe Sport duurzaam helpen hier je graag verder mee.

Supportdiensten

Drenthe Sport Duurzaam

Drenthe Sport Duurzaam is het project waarin we, met onze partners het Drent Energieloket en de Natuur en Milieufederatie Drenthe, …

Bel mij terug over dit onderwerp

De specialist
Paul van Dijk
Senior verenigingsadviseur

Mijn naam is Paul van Dijk en ik ben sinds 2002 werkzaam als Senior Verenigingsadviseur en projectleider bij SportDrenthe. Vanuit deze functie ondersteun en adviseer ik sportverenigingen, inhoudelijk en als procesbegeleider, bij diverse onderwerpen om ervoor te zorgen dat het (nog) vitale(re) organisaties worden en blijven.