Onderzoek: evaluatie, impact en haalbaarheid

Het Kenniscentrum Events onderbouwt analyses en rapportages rondom grote evenementen door middel van onderzoek. Dit doet zij in samenwerking met onderwijsinstellingen. Zo kunnen er data worden gegenereerd rondom evaluatie en wordt inzichtelijk gemaakt of een de doelen van een evenement haalbaar zijn en welke impact een evenement heeft (gehad).

Evenementen ambitie

Evenementen zijn medebepalend voor de cultuur en identiteit van de inwoners. Het brengt samen, maakt kleine dingen groot, brengt positiviteit, verbindt, maakt trots. Drenthe heeft de potentie om grote evenementen goed te organiseren. Ons team Events draagt bij aan het vormgeven van de evenementenambitie. Samen met provincie en gemeenten gaan we zitten om te kijken waar de kansen liggen. We zetten Drenthe op de kaart in de (inter)nationale sportwereld en zorgen met de organisatie van deze grote evenementen voor een toestroom aan bezoekers.

Succesverhalen

Bel mij terug over dit onderwerp..

De specialist,,

Hans Slender
Advies en onderzoek

Mijn motto: wat goed is voor de sport, is goed voor onze samenleving. Mijn naam is Hans Slender en ik ben van jongs af aan actief in het verenigingsleven.