Loket gevolgen COVID-19

Vandaag kondigde het kabinet weer nieuwe, strenge maatregelen af: alle (amateur)competities en wedstrijden worden afgelast EN vanaf 18 jaar mag er niet meer worden gesport in teamverband. Naast de kantines gaan ook douches en kleedruimtes dicht. Deze nieuwe maatregelen geven weer extra zorgen bij verenigingen en mogelijk brengt het uw vereniging in grote problemen.

Wij helpen u graag door deze situatie!

Lees hier alle maatregelen die het kabinet afkondigde

Wij helpen u graag in deze moeilijke periode! Wij kennen de regels, protocollen en genomen maatregelen. Gelukkig hebben de meeste clubs de praktische en organisatorische kant al goed geregeld. Maar deze nieuwe maatregelen kunnen wel eens de fatale klap zijn. Juist nu het lopende seizoen redelijk normaal kon opstarten komen deze maatregelen als een grote klap. De vereniging loopt opnieuw heel veel kantine inkomsten mis, sponsoren zouden aan kunnen geven dat ze willen stoppen als gevolg van de crisis en leden kunnen weglopen, komen ze nog terug? Wij kunnen u helpen de problemen te analyseren en samen maken we een plan voor de toekomst.

Meer over de corona maatregelen voor verenigingen

Neem contact met ons op voor een afspraak

U wordt zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee werkdagen, terug gebeld. Laat hieronder weten wat de beste tijd is om terug te bellen: ochtend, middag of avond en voorkeur voor dag.

U wordt zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen twee werkdagen, terug gebeld om een afspraak in te plannen. Laat hieronder weten wat de gewenste dag en tijd is voor de afspraak. Plus de locatie van de afspraak.

Veel verenigingen geven bij ons aan problemen te ondervinden naar aanleiding van de corona crisis. Voor de ene vereniging zitten de problemen op financieel vlak, voor de andere op organisatorisch vlak. Graag horen we op voorhand waar de problemen zitten om ons goed voor te kunnen bereiden.

Mocht het niet lukken om het formulier te versturen of krijgt u een foutmelding? Controleer dan de volgende stappen:
1 Werkt u in een verouderde browser, zoals internet explorer? Open de website dan in google Chrome.
2 Zijn alle gevraagde updates uitgevoerd aan uw pc en browser?
3 Refresh de site en probeer opnieuw
4 Lukt het niet gooi dan ook uw cache eens leeg en probeer het opnieuw (google op chache legen als u niet weet hoe dit moet)

* Wij proberen uw aanvraag binnen 48 uur te behandelen. Mocht u in de tussentijd vragen hebben kunt u altijd tijdens kantooruren bellen met 0528-233775.

Anne Prins
aprins@sportdrenthe.nl

Mail mij

Paul van Dijk
pjvandijk@sportdrenthe.nl

Mail mij