Werving & Selectie in de sport. Omdat elke sport de beste mensen verdient!

Sinds kort bieden Huis voor de Sport Groningen, SportDrenthe en Sport Fryslân als Sportkracht Noord een nieuwe dienst aan: SportMatchNoord. SportMatchNoord is dé specialist op het gebied van werving en selectie van sportpersoneel in Noord-Nederland.

De dienst bestaat uit bemiddeling tussen werkgevers die op zoek zijn naar sportpersoneel en werknemers die op zoek zijn naar een baan in de sport. Het netwerk van de partners in de noordelijke sportwereld is enorm en maakt dat de kans op een match aanzienlijk wordt vergroot.

Op zoek naar een baan in de sport?
SportMatchNoord helpt iedereen met een sportopleiding of trainersdiploma bij het vinden van een baan in de sport. Of het nu gaat om een buurtsportcoach, trainer, recreatieleider, zwemonderwijzer of gymdocent. Zowel voor parttime- als fulltimebanen.

Aanmelden via website
Belangstellenden die een (nieuwe) uitdagende sportbaan in Noord-Nederland zoeken en hierbij ondersteuning willen, kunnen zich aanmelden via www.sportmatchnoord.nl. Organisaties kunnen hier vacatures aanmelden en mensen die een (nieuwe) sportbaan zoeken kunnen hun CV uploaden. Vervolgens gaat SportMatchNoord op zoek naar de perfecte match.

Meer informatie
Kijk op www.sportmatchnoord.nl, of neem contact op met Bas van de Kant via E info@sportmatchnoord.nl, of T 06-26975251