Daagt uw leefomgeving mensen uit om naar buiten te gaan?

Meer informatie

Sport als middel om bij te dragen aan een economisch gezonde provincie.

Wij adviseren lokale overheden, recreatie en toerisme, ondernemers en andere organisaties om sport en bewegen in te zetten als middel bij economische vraagstukken en het bevorderen van de economie. Samen met gemeenten, verenigingen en recreatieve organisaties kijken we naar de beste manieren om sport en bewegen in te zetten in het bedrijfsleven, tijdens evenementen en om bijvoorbeeld verblijfsrecreatie en toerisme te bevorderen. Sport en sportactiviteiten bij bedrijven zorgen voor fitte medewerkers en minder verzuim. Sport en sportactiviteiten inzetten bij evenementen en in het toeristisch en recreatief aanbod zorgt voor sportieve mensen en actieve bezoekers.

Sport als middel om bij te dragen aan een economisch gezonde provincie. Bezoekers komen graag naar Drenthe, de toerist weet Drenthe te vinden als gezonde en actieve provincie. Werknemers zijn gelukkig en gezond en hebben weinig ziekteverzuim. Wij bieden de programma’s om deze doelgroepen te bereiken.

Direct contact

Nieuws

Geslaagde lobby resulteert in TASO-regeling

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, en Sport & Verenigingen - 2020-08-24 11:53:22

Vanaf 1 september tot en met 4 oktober kunnen amateursportorganisaties die in de periode 1 maart tot en met 31 mei 2020 en/of 1 juni tot en met 31 augustus 2020 een omzetverlies van ten minste 20% hebben geleden en geen andere tegemoetkoming.

lees meer

CMO STAMM organiseert Hét Compliment van Drenthe voor de provincie Drenthe

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, Sport & Evenementen, Sport & Maatschappij, en Sport & Verenigingen - 2020-08-20 09:06:41

Maakt jouw vrijwilligersorganisatie structureel verschil, inspireren jullie anderen en werken jullie samen? Dan maken jullie kans op Hét compliment van Drenthe EN € 3.000,-!

lees meer

Wij presenteren: samenwerking SportMatchNoord en SportWorks

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, en Sport & Maatschappij - 2020-07-02 16:05:46

SportMatchNoord en SportWorks werken samen aan een nog betere match en versterken sportorganisaties zodat zij ervoor kunnen zorgen dat Sport & Bewegen nog meer in onze samenleving geïntegreerd wordt.

lees meer

Agenda

  • Nationale Sportweek Drenthe

    Gemeente Emmen is dit jaar één van de drie host cities van de NOC*NSF Nationale Sportweek. Heel de week staat Emmen in het teken van sport en bewegen. Uiteraard blijven we in de rest van de provinci...

    18 september - 27 september

Fit for business. Wilt u fitte medewerkers met hart voor de zaak?

Meer informatie