Daagt uw leefomgeving mensen uit om naar buiten te gaan?

Meer informatie

Sport als middel om bij te dragen aan een economisch gezonde provincie.

Wij adviseren lokale overheden, recreatie en toerisme, ondernemers en andere organisaties om sport en bewegen in te zetten als middel bij economische vraagstukken en het bevorderen van de economie. Samen met gemeenten, verenigingen en recreatieve organisaties kijken we naar de beste manieren om sport en bewegen in te zetten in het bedrijfsleven, tijdens evenementen en om bijvoorbeeld verblijfsrecreatie en toerisme te bevorderen. Sport en sportactiviteiten bij bedrijven zorgen voor fitte medewerkers en minder verzuim. Sport en sportactiviteiten inzetten bij evenementen en in het toeristisch en recreatief aanbod zorgt voor sportieve mensen en actieve bezoekers.

Sport als middel om bij te dragen aan een economisch gezonde provincie. Bezoekers komen graag naar Drenthe, de toerist weet Drenthe te vinden als gezonde en actieve provincie. Werknemers zijn gelukkig en gezond en hebben weinig ziekteverzuim. Wij bieden de programma’s om deze doelgroepen te bereiken.

Direct contact

Nieuws

Wij presenteren: samenwerking SportMatchNoord en SportWorks

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, en Sport & Maatschappij - 2020-07-02 16:05:46

SportMatchNoord en SportWorks werken samen aan een nog betere match en versterken sportorganisaties zodat zij ervoor kunnen zorgen dat Sport & Bewegen nog meer in onze samenleving geïntegreerd wordt.

lees meer

Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’ (Zwolle) gaat door!

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, Sport & Evenementen, Sport & Maatschappij, en Sport & Verenigingen - 2020-06-29 15:53:48

Woensdagavond heeft de persconferentie van Mark Rutte voor zeer positief nieuws gezorgd. De Nationale Sport Vakbeurs ‘On Tour’, woensdag 16 september in de IJsselhallen, mag definitief doorgaan.

lees meer

Gemeente Westerveld is aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur!

Sport & Beweegstimulering, Sport & Economie, Sport & Evenementen, Sport & Maatschappij, en Sport & Verenigingen - 2020-06-04 20:10:38

Sinds 16 maart is de gemeente Westerveld aangehaakt bij het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. Het fonds maakt sport en cultuur mogelijk voor mensen die leven rond het bestaansminimum. “Door aan te haken bij het Volwassenenfonds dragen we actief bij aan een gezond en gelukkig leven van de inwoners van onze gemeente.”

lees meer

Agenda

Fit for business. Wilt u fitte medewerkers met hart voor de zaak?

Meer informatie