Sport & Beweegstimulering2018-06-26T20:58:23+00:00

Bewegen op maat voor senioren

Stichting Sport en Beweeg

Voor iedere doelgroep is een ander aanbod beschikbaar.

Sport en bewegen is gezond, het heeft een positief effect op de gezondheid. Voor iedereen geldt bewegen is een must, meer bewegen is beter. Volgens de beweegrichtlijnen is het belangrijk voor iedereen om in beweging te zijn en zo weinig mogelijk stil te zitten. Bewegen kan op verschillende niveaus en met andere intensiteit; vaker, langer of intensiever en licht, matig of zwaar; bewegen kan altijd worden aangepast aan de eigen wensen en mogelijkheden. Voor kinderen gelden andere beweegnormen dan voor volwassenen en senioren. Bovendien draagt sporten bij aan meer dan alleen de gezondheid: ook emotioneel, sociaal, intellectueel en financieel kan sporten positief werken.

Voor iedere doelgroep is een ander aanbod beschikbaar. Samen met sportverenigingen, gemeenten, buurtsportcoaches, welzijnsinstellingen en andere organisaties bieden wij programma’s en interventies op maat gemaakt voor jeugd, senioren, aangepast sporten en werknemers.

Direct contact

Nieuws

Vernieuwde sportopleidingen.nl

Sport & Beweegstimulering en Sport & Verenigingen - 2019-01-15 09:56:59

Op sportopleidingen.nl staan opleidingen van een zevental sportbonden (Badminton Nederland, KNBB, Nederlandse Handbalbond, Handboogsport Nederland, KNKV, KNLTB, KNGU, KNRB) en NOC*NSF Academie voor Sportkader. Ook opleidingen van organisaties als Start2Move en Xoet zijn te vinden op het platform.

lees meer

EHS’85 op zoek naar trainer G-Jeugd

Sport & Beweegstimulering en Sport & Verenigingen - 2018-12-17 19:25:43

voetbal vereniging EHS’85 uit Emmen heeft een afdeling jeugd G- voetbal.
Op dit moment spelen er 10 kinderen. Om deze kinderen te kunnen laten voetballen, zijn we met spoed op zoek naar een (liefst ervaren) trainer.

lees meer

Ga ‘gewoon’ lekker tennissen

Sport & Beweegstimulering, Sport & Maatschappij, en Uncategorised - 2018-10-08 10:39:46

Kom jij kennismaken met rolstoeltennis bij Beatrixoord op woensdag 7 november? Ben je tussen de 6 en 21 jaar, of ben je ouder? Dan is deze clinic iets voor jou! Je bent van harte welkom in de sporthal van Beatrixoord.

lees meer

Agenda

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

JOGG! Maak gezonde keuzes weer normaal

Meer informatie
Share
Tweet
+1
Share