Procesbegeleiding en projectleiders

Organisaties kunnen bij ons terecht wanneer ze projectleiders of procesbegeleiders nodig hebben op vraagstukken gerelateerd aan de inzet van de kracht van sport en bewegen. Denk hierbij aan ontwikkeling van sportbeleid, opstellen en coördineren van sportakkoorden, het schrijven van uitvoeringsprogramma’s of verandervraagstukken binnen de sportorganisatie.

Wij adviseren graag over welke aanpak en interventies bij specifieke vraagstukken het beste werken en hoe dit is te organiseren. Onze kracht zit in de kennis over de inzet van sport en bewegen in combinatie met ons lokale, regionale en landelijk netwerk en onze daadkracht om dit tot een goed resultaat te brengen. We hebben toegang tot bestuurlijke en ambtelijke contactpersonen, onderwijs, maatschappelijke organisaties, sportverenigingen en bedrijven. We leggen graag de verbindingen zodat we de kracht van sport optimaal kunnen benutten.

Hieronder zijn de projecten beschreven waar wij procesbegeleiders en/of projectleiders op inzetten, of hebben ingezet. Uiteraard denken we graag mee in een traject en kunnen we maatwerk leveren voor ieder vraagstuk waar sport en bewegen een onderdeel kan zijn van de oplossing. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Activiteiten

Doorfietsroute De Groene As

Sinds 2015 wordt er gewerkt aan de realisatie van een doorfietsroute ‘De Groene As’ tussen Groningen en Assen ter bevordering …

Bel mij terug over dit onderwerp

Wij gebruiken het e-mailadres voor en bevestigingsmail. Mochten wij geen contact met je kunnen krijgen dan ontvang je daarover een e-mail.
De specialist
Mieke Zijl
Adjunct-directeur
mzijl@sportdrenthe.nl

Sport is fantastisch om t