VSG Kennisweek sport en gemeenten 2021

Maandag 22 maart tot en met donderdag 1 april online via Zoom. Het programma biedt een grote variëteit aan onderwerpen, een ruime keuze uit verschillende thema’s en actuele beleidsvraagstukken op het terrein van lokaal sport- en beweegbeleid. U kunt uw eigen programma samenstellen uit 20 onderwerpen, onderverdeeld in vijf themapleinen: Sport en accommodaties, Sport en maatschappij, Sport en economie, Sport en beweegstimulering en Integraal sport- en beweegbeleid.

Van maandag 22 maart tot en met donderdag 1 april organiseert Vereniging Sport en Gemeenten de online Kennisweek Sport en Gemeenten 2021. Volledig coronaproof en met dezelfde inhoudelijke kwaliteit als u van ons gewend bent tijdens de kennisdagen, alleen nu online en meer gespreid in de tijd.

Het programma biedt een grote variëteit aan onderwerpen, een ruime keuze uit verschillende thema’s en actuele beleidsvraagstukken op het terrein van lokaal sport- en beweegbeleid. U heeft keuze uit maar liefst 20 onderwerpen die op verschillende dagen en tijdblokken digitaal worden aangeboden. Via uw pc, laptop of tablet kunt u de presentaties volgen en bent u in de gelegenheid om vragen te stellen en mee te discussiëren.

Het merendeel van de sessies wordt verzorgd vanuit een studio met professioneel beeld én geluid. Alle sessies worden begeleid door gespreksleiders uit het eigen netwerk van VSG.

Themapleinen

U kunt in de Kennisweek Sport en Gemeenten uw eigen programma samenstellen uit 20 onderwerpen, onderverdeeld in vijf themapleinen: Sport en accommodaties, Sport en maatschappij, Sport en economie, Sport en beweegstimulering en Integraal sport- en beweegbeleid. De sessies duren gemiddeld 60 minuten.

Voor wie?

Bent u beleidsmaker, sportprofessional of hoofd van een sportafdeling? Benut dan de kans om gedurende de Kennisweek Sport en Gemeenten kennis te nemen van actuele ontwikkelingen, elkaar digitaal te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen voor uw lokale situatie.

Meer informatie over de onderwerpen, de kosten en om u aan te melden: sportengemeenten.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in