Toertocht handbikers & aangepast fietsen Ronde van Drenthe

Na vier eerdere succesvolle toertochten voor handbikers organiseert de Ronde van Drenthe op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 een toertocht die ditmaal, naast de handbikes ook geschikt is voor mensen op aangepaste (lig)fietsen, duo-fietsen, driewiel-fietsen, tandems en fietsen met trapondersteuning.

De handbikers en aangepaste fietsers kunnen dit jaar op beide dagen kiezen uit routes van 25 of 60 km. Deelnemers rijden een groot deel van het parcours van de professionele wielrenners. Natuurlijk zit de beroemde en beruchte VAM-berg in het parcours. Handbikers op de 25 km route kunnen er voor kiezen niet over, maar langs de berg te rijden.

De verschillende routes met afstanden van 25 en 60 km zijn voor het eerst niet bepijld De routes zijn een week voor aanvang te downloaden van de website of bij de start te scannen en u wordt bij start/finish en onderweg perfect verzorgd. Na afloop ligt er een speciale attentie voor u klaar.

Starttijd: tussen 9:00 uur en 9:30 uur
Afstand: plm. 25 km en 60 km
Deelname is gratis voor handbikers, aangepaste fietsers en buddies.
Start en Finish: bij MFC De Magneet,
Adres: Grote Beer 20, Hoogeveen

Een nieuwe startlocatie dus. Het MFC is ruim en goed toegankelijk en beschikt over aangepaste toiletten.

Voor de handbikers wordt een aparte parkeerplek naast het MFC aangegeven. De overige toerrijders parkeren aan de Terpweg 1 7902 NW Hoogeveen (voorheen Maxx). Vanaf daar naar de start is het drie minuten fietsen.

Bekijk hier de flyer of Klik hier om je aan te melden

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in