Regionaal Informatiepunt Sporthulpmiddelen gestart in Emmen

De gemeente Emmen is in samenwerking met Treant Zorggroep een Regionaal Informatiepunt Sporthulpmiddelen gestart. Bij dit Regionaal Informatiepunt kunnen zowel inwoners als professionals uit de gemeente Emmen, maar ook uit de gemeenten Coevorden en Borger-Odoorn, terecht voor advies over het uitproberen, het aanvragen, de vergoedingen en technische aspecten van sporthulpmiddelen. Daarnaast kunnen zij ook worden geholpen bij het zoeken en vinden van een passende beweeg- of sportactiviteit.

Het Regionaal Informatiepunt Sporthulpmiddelen wordt bezet door buurtsportcoaches uit de werkgroep Aangepast sporten van de gemeente Emmen en de consulent van het Beweeg- en Sportloket van de afdeling revalidatie Treant Zorggroep locatie Emmen. De vragen komen in eerste instantie bij hen terecht, waarna er vervolgens samen met de inwoner of professional wordt gekeken naar een passende oplossing.

Dus heeft u vragen of behoefte aan advies over aangepast sporten, sporthulpmiddelen of overige vragen rondom sport en bewegen? Neem dan gerust contact op het met Regionaal Informatiepunt Sporthulpmiddelen via gemeente.emmen.nl/regionaal-informatiepunt-sporthulpmiddelen. Daarnaast kunt u op deze website ook meer informatie vinden over sporthulpmiddelen en aangepast sporten.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in