OIM orthopedie organiseert loopclinics in Zwolle en Haren

Wil jij met plezier hardlopen op je pro- of orthese? En misschien zelfs meedoen aan deĀ 4 Mijl van Groningen of een ander loopevenement? Doe dan kosteloos mee aan de loopclinics in Zwolle of Haren, georganiseerd door OIM orthopedie.

Je kunt meedoen met elke pro- orthese waarmee je mag rennen. Een echte sportvoorziening is niet direct noodzakelijk. Bovendien hoef je geen klant bij OIM Orthopedie te zijn om mee te doen. Geef je direct op of overleg het eerst eens met je orthopedisch adviseur, fysiotherapeut of revalidatiearts. Opgeven kan via oim.nl/loopclinics

OIM Orthopedie is expert op dit gebied

Dit levert deelname je op

  • Wissel je ervaringen uit met andere pro- en ortheselopers
  • Krijg waardevol advies
  • Verbeter je conditie
  • Train je looptechniek onder begeleiding van twee bevlogen trainers en onze orthopedisch adviseurs

Ervaren trainers en orthopedisch adviseurs aanwezig

Deze loopclinic wordt verzorgd door twee professionele trainers. In het dagelijks leven zijn zij fysiotherapeut in een revalidatiecentrum en in hun vrije tijd fanatiek hardlopers die ook hardloopgroepen begeleiden. Er zijn bovendien orthopedisch adviseurs aanwezig voor technische ondersteuning en advies. Kortom, op alle vragen een antwoord!

Veilige omstandigheden in verband met corona randvoorwaardelijk

Let op: natuurlijk kan de coronacrisis nog roet in het eten gooien. We weten nu nog niet hoe de situatie in september is. Alleen als we de loopclinic onder veilige omstandigheden kunnen organiseren, gaat het door. Hetzelfde geldt voor de 4 Mijl van Groningen. Als je je opgeeft, informeren we je er tijdig over.

Meer informatie of aanmelden doe je hier: oim.nl/loopclinics.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in