Meppel Actief brengt BIOR plekken in beeld voor de inwoners

In de gemeente Meppel kan volop worden bewogen, gewoon bij iedere inwoner om de hoek. In iedere wijk zijn openbare beweegplekken die voor jong en oud aantrekkelijk zijn. Onder openbare beweegplekken vallen bijvoorbeeld speeltuinen, parken, pannakooien, basketbalvelden en sportparken. De ene plek zal aantrekkelijker zijn voor kinderen en jongeren, andere plekken worden juist meer gebruikt door volwassenen. Alle openbare beweegplekken zijn uitermate geschikt om activiteiten te organiseren.

Om de inwoners te laten zien waar de verschillende plekken zijn in de buurt gingen de buurtsportcoaches op onderzoek uit. De beweegplekken werden bekeken en getoetst op gebruiksvriendelijkheid, onderhoud en veiligheid. Alle openbare beweegplekken zijn vervolgens samengevoegd in een bestand waar per wijk op een duidelijke plattegrond is aangegeven waar de beweegplekken te vinden zijn.

Een mooi voorbeeld om aan inwoners te laten zien dat er genoeg mooie plekken zijn om in beweging te komen, dichtbij en gratis!

Bekijk de verschillende beweegplekken in Meppel hier

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in