Koningsspelen lanceert energizers voor in de klas

Doet uw school al mee aan de Koningsspelen op vrijdag 23 april? Dan kunt u nu ook gebruik maken van de 'Koningsspelen Moves'. Dit zijn energizers voor in de klas, ontwikkeld in samenwerking met Lucia Marthas en Kinderen voor Kinderen. Doet uw school nog niet mee aan de Koningsspelen geef u dan nog op.

Wat zijn de Koningsspelen

De Koningsspelen zijn een sportief Oranjefeest waar gemiddeld 1,2 miljoen kinderen afkomstig van 6.000 scholen in het primaire onderwijs in Nederland, het Caribisch deel van het Koninkrijk en Nederlandse scholen in het buitenland aan meedoen. De Koningsspelen vinden traditiegetrouw plaats op de laatste vrijdag voor Koningsdag. In 2021 vinden de Koningsspelen plaats op vrijdag 23 april. Meer informatie vind u op koningsspelen.nl.

‘Koningsspelen Moves’ voor nieuwe energie in de klas

Speciaal voor het basisonderwijs werden deze energizers voor in de klas ontwikkeld. Actievere houding, meer energie en betere concentratie. De ‘Koningsspelen Moves’ zorgen voor beweging in én met de klas​. Door samen plezier te maken in de klas wordt het groepsgevoel versterkt. Dit kan bijdragen aan een creatief en open klimaat. Daarnaast kan het leiden tot betere concentratie en actievere deelname in de lessen. Alle uitleg en informatie op koningsspelen.nl.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in