Kenniscentrum Events organiseert samen met VRD een webinar over het organiseren van events in Drenthe

Versoepelingen laten op zich wachten. Testevents vinden plaats, of worden toch weer afgelast. FieldLabs, proeven met toegangstesten, 1,5m doorstroomevenementen, er zijn enorm veel ontwikkelingen nationaal en regionaal. Maar voor de meeste organisatoren van evenementen is er vooral sprake van grote onzekerheid.

Het Kenniscentrum Events, de Veiligheidsregio Drenthe en de Drentse gemeenten werken samen om waar mogelijk meer duidelijkheid te krijgen over wat er wel en niet kan qua evenementen de komende periode. Verschillende scenario’s worden uitgewerkt waarin wij jullie als organisatoren mee willen nemen.

Samen met de Veiligheidsregio Drenthe organiseren wij op 28 april van 19:30 tot 20:30 uur een webinar voor evenementenorganisatoren. Welke scenario’s zijn er om de komende periode evenementen mogelijk te maken? Deze sessie hebben we op een zeer korte termijn ingepland omdat de ontwikkelingen snel gaan. Daarom vragen wij jullie om woensdagavond 28 april in de agenda te noteren.

Tijdens het webinar wordt informatie gegeven over de actuele stand van zaken rondom evenementen, het proces rondom het aanvragen van een vergunning voor een evenement en op welke manier organisatoren daar ondersteuning bij kunnen krijgen.

Aanmelden kan via de website van kenniscentrumevents.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in