Gouden Gezondere Sportkantine certificaat voor 3RD Half Sportbar

Woensdagmiddag 20 januari jl. heeft Ankie het gouden Team:Fit certificaat ontvangen voor haar 3RD Half Sportbar, uit handen van wethouder Jaap van der Haar in bijzijn van buurtsportcoach Liane van Elp (Meppel Actief&Gezond) en Team:Fit coach Wineke Holtrop.

Wethouder Jaap van der Haar overhandigd Ankie goud

De 3RD Half Sportbar van Ankie stimuleert water drinken, biedt in elke productgroep een betere keuze, die prominent in het zicht staat en heeft dit geborgd in het beleid waarmee wordt voldaan aan de basisvoorwaarden. Hiermee is de gezondere keuze de makkelijke keuze waarmee Ankie een gouden Team:Fit certificaat heeft behaald en zich de 23e gezondere sportkantine van Drenthe mag noemen!
Het mooie aan het bieden van alternatieven is dat de frituur en biertap gewoon mogen blijven. Zo is er voor ieder wat wils.

Wethouder Jaap van der Haar: “Gemeente Meppel is sinds 2011 aangesloten bij JOGG en zet zich samen met andere partijen in de wijken en dorpen in voor meer aandacht voor voeding, sport en bewegen. Ik vind het belangrijk dat we bij sportverenigingen, waar veel onder andere kinderen komen, een gezondere omgeving creëren. 3RD Half Sportbar Ankie mag trots zijn op dit resultaat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in