Enorme belangstelling voor “Fit naar de Veldslag” met Gerard Kemkers

Op 22 maart lanceerde Velodroom samen met Gerard Kemkers de campagne "Fit naar de Veldslag". De belangstelling voor deze actie blijkt enorm. Met ruim 250 aanmeldingen blijkt dat veel mensen behoefte hebben aan een gezondere en sportieve leefstijl, iets dat zowel Gerard Kemkers, de coaches en Velodroom natuurlijk toejuichen. A.s. zaterdag 17 april is de selectiedag en worden de uiteindelijke 8 deelnemers gekozen.

Gerard Kemkers: “We zijn totaal overdonderd door de massale belangstelling voor onze actie. Dat doet ons wat, want hieruit blijkt dat veel mensen gemotiveerd zijn om een sportievere en gezondere levensstijl aan te nemen. Het geeft mij en het hele team ontzettend veel energie om “Fit naar de Veldslag” tot een groot succes te maken. Bovendien vinden we dat de “afvallers” niet in de kou kunnen laten staan, dus we gaan ons best doen om ook hún zo goed mogelijk te begeleiden.”

De boodschap van 22 maart was als volgt: “Velodroom en Gerard Kemkers zoeken 4 mannen en 4 vrouwen die de sportieve strijd met zichzelf willen aangaan. Onder leiding van een team van professionals is hun ultieme doel om in 4 maanden zo fit te worden dat zij op 4 september 2021 de Velodroom Veldslag om Norg kunnen fietsen. De Veldslag is een mountainbiketocht van 100km in Drenthe. Velodroom ondersteunt met kleding en materiaal. Met de challenge wil Velodroom laten zien dat iedereen plezier kan krijgen in het fietsen, ook als je nu nog geen enkele ervaring met sportief fietsen hebt.”

30 personen uitgekozen voor selectiedag
Het team heeft de 250 aanmeldingen teruggebracht tot een shortlist van 15 mannen en 15 vrouwen. Deze gelukkigen zijn, coronaproof, welkom op de selectiedag a.s. zaterdag (17 april) bij Velodroom in Roden. Daar doorlopen zij een kort programma en aan het einde van de dag stellen de coaches een zo divers mogelijk deelnemersteam samen. Deze deelnemers worden de komende weken uitgebreid getest door onze experts en vervolgens begeleid naar een eigen topprestatie tijdens de Veldslag om Norg op 4 september.

De insteek is om voor alle deelnemers in ieder geval een leuke ervaring van te maken. De dag wordt in beeld worden gebracht door een camerateam. En ook de komende maanden worden de deelnemers uitgebreid met de camera gevolgd.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in