Sportdebat Hoogeveen

Op 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Op woensdag 2 maart a.s. organiseert de Stuurgroep Sportakkoord Hoogeveen een lokaal sportdebat namens de Hoogeveense sportaanbieders, onderwijs, welzijn en zorg. Doel van de bijeenkomst is om lokale politici te laten debatteren met vertegenwoordigers van lokale sportclubs over de kansen voor de sport voor de komende collegeperiode 2022 – 2026.

Met Sport en Bewegen naar een energieke en gezonde gemeente.

Op woensdag 2 maart a.s. organiseert de Stuurgroep Sportakkoord Hoogeveen een lokaal sportdebat namens de Hoogeveense sportaanbieders, onderwijs, welzijn en zorg. Doel van de bijeenkomst is om lokale politici te laten debatteren met vertegenwoordigers van lokale sportclubs over de kansen voor de sport voor de komende collegeperiode 2022 – 2026. Ben je een bestuurder, vrijwilliger, ondernemer, sporter, kandidaat-gemeenteraadslid of gewoon een geïnteresseerde? Je bent van harte welkom!

Inwoners Hoogeveen

Bij steeds meer inwoners (ook de kiezers voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022) heeft gezond leven – en daarmee bewegen en sporten – een prominente plaats in hun leven. In een vergrijzende samenleving en bij een crisis als de Covid-19 pandemie wordt meer en meer een beroep gedaan op eigen vitaliteit en van die van familie en/of buren. Vitaliteit wordt de belangrijkste economische factor, sport (en bewegen) de belangrijkste grondstof voor deze vitaliteit. Laat de periode waarin we nu zijn beland zich juist kenmerken door een pandemie van het COVID-19 virus. Een periode die een aanslag was op onze vitaliteit, maar ook duidelijk heeft gemaakt dat met sport en bewegen uw gemeente nog beter maken nu nog belangrijker is dan ooit.

Tijdens het sportdebat geven kandidaat-gemeenteraadsleden hun visie op het lokale sport- en beweegbeleid voor de komende vier jaar. Wie heeft het allesomvattende plan om Hoogeveense inwoners weerbaarder en gezonder te maken?

Locatie: Roelof van Echten college, locatie bentinckspark, Sportveldenweg 20

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in