16 juni vervolg webinar Kenniscentrum Events komende periode

Vervolg op het webinar van de Veiligheidsregio Drenthe en het Kenniscentrum Events op 28 april. Met een update over wat er de komende periode lijkt te kunnen op het gebied van evenementen. Nog steeds hebben is er vertrouwen dat er deze zomer (veel) meer mogelijk gaat zijn, maar ook dat we nog niet direct terug kunnen naar de evenementen van voor de pandemie.

Als vervolg op het webinar van de Veiligheidsregio Drenthe en het Kenniscentrum Events op 28 april komt Kenniscentrum Events met een update over wat er de komende periode lijkt te kunnen op het gebied van evenementen. Nog steeds hebben zij er vertrouwen in dat er deze zomer (veel) meer mogelijk gaat zijn, maar ook dat we nog niet direct terug kunnen naar de evenementen van voor de pandemie. Het is dus goed om te kijken welke ontwikkelingen er zijn, hoe hier op ingespeeld kan worden en wat er nodig is om goed voorbereid te zijn als organisator.

Het webinar zal plaatsvinden op 16 juni van 19:30 tot 20:30 uur. Er wordt tijdens de webinar ingegaan op vragen die er nog leven na het vorige webinar. Uiteraard gaat het ook nog mogelijk zijn om tijdens het webinar vragen te stellen via de chat. Aanmelden kan hier

Programma:
• Welkom vanuit de studio van de Veiligheidsregio Drenthe
• Actuele landelijke stand van zaken evenementen en het openingsplan
• Informatie over de verschillende haalbare scenario’s voor deze zomer
• Informatie over het aanvragen van een evenementenvergunning
• Aandacht voor crowd-management, hoe waarborg je 1,5m afstand?
• Beantwoording van vragen en ondersteuningsmogelijkheden

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in