Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Online sessie Corona-loket Sportclub Drenthe:
Hoe komt onze sportclub door de corona-crisis?

Waar iedere sportliefhebber niet op gehoopt had, gebeurde toch, de laatste corona-maatregelen zorgden dat er geen sportwedstrijden meer zijn, de kantines moeten sluiten en dat veel sporten helemaal niet meer kunnen doorgaan. Deze nieuwe maatregelen geven zorgen bij verenigingen en mogelijk brengt het uw vereniging ook in grote problemen. De eerste lockdown was al zwaar, maar een tweede periode brengt nog meer onzekerheid met zich mee.

Wij helpen u graag door deze situatie!

Wij helpen u graag in deze moeilijke periode! De verenigingsadviseurs van het corona-loket kennen de regels, protocollen en genomen maatregelen. Zij kunnen met u meedenken hoe kosten bespaard kunnen worden, leden behouden kunnen worden en wat voor acties gedaan kunnen worden om te compenseren voor gemiste inkomsten. Maar sportclubs blijken zelf ook heel veerkrachtig. Daarom organiseren wij een online sessie waarin bestuurders elkaar vragen kunnen stellen, maar ook goede ideeën kunnen uitwisselen om de huidige periode als club goed door te komen.

Sessie: Hoe komt onze sportclub door de corona-crisis?
Voor wie: Bestuurders van sportverenigingen of andere sportaanbieders
Wanneer: woensdag 11 november 2020
Waar: Online via MS Teams

Heeft u vragen? Heeft u goede ideeën om andere bestuurders te helpen?  Of heeft u op voorhand onderwerpen die u graag onder de aandacht zou willen brengen kunt u dat aangeven in het aanmeldformulier, dan kunnen we dit meenemen in de voorbereidingen.

Samen kunnen wij als sport ook deze crisis aan!

De online aanmelding is gesloten. Wilt u toch nog graag deelnemen is dit uiteraard mogelijk: stuur dan een mail naar Hans Slender: hslender@sportdrenthe.nl. Hij zal u vervolgens een uitnodiging met een Microsoft Teams link voor de meeting toesturen.