Eefke Weismann-Hooijer

Eefke Weismann-Hooijer

Personeel SportDrenthe web res-3-min
senioren sportfunctionaris

Al vele jaren mag ik mij bezighouden om senioren in Drenthe te helpen bij het onderhouden of vinden van een gezonde leefstijl. Dit doe ik met heel veel plezier, vooral omdat ik zie en hoor wat het met mensen doet als ze mee zijn gaan doen aan een sportieve activiteit. Mensen ervaren dat ze zich lichamelijk fitter gaan voelen, maar ook het gezellig samen zijn met andere mensen is heel belangrijk. Alle activiteiten zijn erop gericht dat die beide elementen aan bod komen: Sociaal Vitaal.

Zelf houd ik ervan om het dagelijkse bewegen te verpakken binnen mijn leefstijl. Zo wandel ik elke dag minimaal 30 minuten en spring ik regelmatig op mijn Bellicon trampoline om soepel en sterk te blijven. Daarnaast geef ik regelmatig les aan beweeggroepen en dat houdt me ook lekker fit. Mijn motto is: zoek een sport of activiteit die je leuk vindt, die bij je past, dan houd je het veel langer vol.
Graag help ik iedereen die een zetje in de rug nodig heeft!

Publicaties geplaatst door Eefke Weismann-Hooijer