Monitoren

In deze fase (2021-2024) is Monitoring belangrijk. We willen de resultaten borgen, maar ook leren van de opgedane kennis. Drenthe beweegt neemt de verantwoordelijkheid ten aanzien van een overlegstructuur (nieuw/ bestaand). Deze structuur (vorm is lerende netwerken) is lokaal en bovenlokaal. Aan de hand van de ontwikkelde plannen en de monitoring wordt er, 1 keer per half jaar teruggekeken, geanalyseerd en vernieuwd. De exacte invulling van het monitorplan en de indicatoren worden in de 2e helft 2020 met name door het Trendbureau ontwikkeld. Drenthe beweegt draagt hiermee zorg voor de Monitoring als in het Plan van de Sportregio.

We praten in eerste instantie over monitoring ten aanzien van het Drenthe beweegt deel (ofwel het Sport- en beweeg deel). Het is het overwegen waard om monitoring integraal op te pakken voor het totale plan Drenthe Samen Gezond in beweging.

Activiteiten

Ontwikkeling sportmonitor

Samen met Trendbureau Drenthe ontwikkelen we de sportmonitor. Op dit moment zitten we in de voorbereidende fase en houden we …

Bel mij terug over dit onderwerp

De specialist
Hans Derks
Programmamanager Drenthe beweegt

Introtekst