Dorien van de Kant

Dorien van de Kant

Dorien 1
Coördinator Drenthe gezond

Wie wil nou niet gezond en gelukkig opgroeien en oud worden. Als coördinator Drenthe gezond leg ik verbindingen tussen verschillende gezondheidsprogramma’s in Drenthe met als doel Positief Gezonde inwoners van Drenthe. Door krachten en kennis te bundelen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen gebruik kan maken van de initiatieven. Mijn passie en kracht zit in het verbinden en adviseren van mensen om zo te werken aan sociale innovaties waarbij we met elkaar een bijdrage leveren aan een gezondere en gelukkige inwoner van Drenthe. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te schaatsen en wielrennen. Dat doe ik het liefst in de natuur met mijn vrienden, lekker gezond. Maar ik kan ook erg genieten van een concert en feestje met een drankje en wat lekkers. Een goede balans daarin vind ik belangrijk. Ben jij ook bezig met preventie of gezondheid in Drenthe? Neem dan gerust eens contact op. Want wat is er mooier dan samen te werken aan een positief gezond Drenthe!

Publicaties geplaatst door Dorien van de Kant