Vandaag

Volg gym meester Jeroen uit Assen op Instagram. Bij meester Jeroen staan er elke dag nieuwe uitdagingen voor je klaar! Er zijn nog veel meer meesters Jeroenen, kijk ook maar naar het filmpje hieronder.

Blijf jij samen met SportDrenthe ook in beweging nu alle scholen dicht zijn? Wij helpen je hierbij door elke dag tips, filmpjes of challenges online te zetten. zo houden we elkaar in beweging.

Donderdag 9 april

Ga lekker kleuren en hang het paasei voor het raam. Zo kunnen kinderen met pasen paaseieren zoeken in plaats van op berenjacht. Veel succes! Klik hier voor een kleurplaat

Woensdag 8 april

Het is even knutselen, maar dan heb je ook wat. Een biathlon bij jouw in huis met de Kardinaal Alfrinkschool. Succes & veel plezier! Op hun YouTube kanaal vind je nog veel meer challenges en uitdagingen.

Dinsdag 7 april

Ga op berenjacht! Een initiatief dat overgewaaid is vanuit Australië en België. Mensen zetten massaal knuffels voor het raam zodat kinderen tijdens hun wandeling op ‘berenjacht’ kunnen. Meer informatie En als je weer thuis bent doe je een reisje om de wereld en een wedstrijdje opruimen als toetje

Maandag 6 april

Lekker dobbelen! Ga met meester Sten de uitdaging aan. Welke oefening moet jij het vaakst doen?

Vrijdag 3 april

Ga op berenjacht! Een initiatief dat overgewaaid is vanuit Australië en België. Mensen zetten massaal knuffels voor het raam zodat kinderen tijdens hun wandeling op ‘berenjacht’ kunnen. Kijk hier voor meer informatie

Donderdag 2 april

Ken jij het liedje: Bring sally up? Na deze video wel & vooral lekker mee gaan doen!

Woensdag 1 april

Een thuis-workout voor de benen en armen met Marije Joling. Zoek in de voorraadkast of in de schuur naar attributen voor deze workout. Succes!!

Dinsdag 31 maart

Doe vandaag mee met de workout van Klaasje van K3. Zo blijven we met z’n allen fit. Succes!!

Maandag 30 maart

Een super leuke challenge voor de kleinsten! Verzamel al je sokken en ga de uitdaging aan.

Vrijdag 27 maart

De schoenchallenge! Na hoeveel keer oefenen heb jij deze challenge voltooid? Succes!!

Donderdag 26 maart

Gelukkig zijn er genoeg spelletjes te doen met wc-Rollen! Doe vandaag mee met de verschillende wc-rollenspellen. Dit kan je binnen in huis doen, of buiten in de tuin. Stuur een filmpje op waarin te zien is dat jij meedoet! Have Fun 🙂

Woensdag 25 maart

Het alfabet telt 26 letters, hierbij horen 26 oefeningen die Julia samen met haar zus voor zal doen. Hoeveel oefeningen moet jij doen om je naam te spellen?
Veel succes vandaag met deze oefeningen!

Dinsdag 24 maart

Vandaag gaan we spierballen kweken met Papito. Sportman van het jaar in Zeist! Doe jij ook mee? Motiveer iedereen om je heen om mee te doen en volg Sportief Zeist op YouTube. Bekijk elke dag nieuwe leuke oefeningen die je thuis kunt uitvoeren.

Bekijk alle filmpjes op het kanaal van Sportief Zeist

Maandag 23 maart

Geen gymles meer door het sluiten van de scholen? Geen probleem! Meester Pim heeft allemaal leuke oefeningen die je thuis gewoon kunt doen. Elke dag zet meester Pim een nieuw filmpje online zodat jij ondanks dat de scholen dicht zijn, gewoon nog lekker thuis kunt gymmen. Veel plezier!

Bekijk alle filmpjes op zijn kanaal

Vrijdag 20 maart

Vandaag is onze tip: middaggymnastiek. Voor het avondeten even lekker los worden door al onze spiertjes goed los te schudden met dansjes

Donderdag 19 maart

Aangezien ouders flink hebben gehamsterd met wc-papier hebben we een paar leuke spelletjes die je kan doen met de wc rollen. Veel plezier! Challenge van de dag: Stuur een filmpje op met oefeningen of spelletjes die jij kan doen met de wc rollen. Succes!