Contact

Ons kantoor is op werkdagen bereikbaar. Onze medewerkers hebben flexibele werktijden en werken (nu in coronatijd) veelal vanuit huis. Neem contact op via ons secretariaat of mail een collega rechtstreeks met uw vraag. Bij iedere supportdienst staat de betrokken specialist genoemd.

Ons adres is:
De Vos van Steenwijklaan 75, kantoorunit 1.24
7902 NP Hoogeveen

Hoe werken wij?

Onze medewerkers zijn verdeeld in specialistische teams, zij zorgen in het team voor parate kennis op het gebied van sport en bewegen en op basis daarvan ontwikkelen zij de supportdiensten.

Team Meedoen zet zich om sport en bewegen voor iedereen mogelijk te maken. Hierin wordt nauw samengewerkt met onder andere gemeenten, provincie, zorginstellingen, huisartsen, revalidatie instellingen en kenniscentrum Sport.

Team Infrastructuur probeert samen met gemeenten, sportaccommodaties en opleidingsinstituten te zorgen voor een omgeving die uitnodigt tot sporten, bewegen en leren.

Team Sportclub Drenthe is het kennis en support team voor verenigingen in Drenthe. Ze werken daarin nauw samen met gemeenten.

Team Events doet er alles aan om evenementen organisatoren en gemeenten te helpen het ultieme (sport)evenement te organiseren met maatschappelijke impact.

We helpen u graag bij alle maatschappelijke vraagstukken waarin sport en bewegen onderdeel kan zijn van de oplossing. Bekijk onze diensten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geen velden gevonden.