Online bijeenkomst Duurzame Infrastructuur Lokaal Sportakkoord

  • Online
  • 25 April | 19:30 – 21:00

In jullie sportakkoord is duurzame sportinfrastructuur (of een andere benaming) een thema. SportDrenthe is in veel gevallen als partner betrokken bij de lokale sportakkoorden en ondersteunt graag waar nodig. Als je nog niet bekend bent met SportDrenthe, dit is wie wij zijn: sportdrenthe.nl/team-infrastructuur/.

We merken wel dat er nog veel vragen leven over de invulling van het sportakkoord en de mogelijkheden die dit biedt. Bijvoorbeeld: Wat verstaan we nou precies onder een beweegvriendelijke omgeving? Hoe kunnen we op bepaalde thema’s samenwerken? Kunnen we good practices met elkaar delen?

Vanuit onze provinciale opdracht kunnen wij lokaal ondersteunen bij vraagstukken die spelen, zo ook op het thema duurzame sportinfrastructuur. Om een goed beeld te hebben bij de lokale vraagstukken op dit thema gaan we graag met de vertegenwoordigers in gesprek. Ook is het naar ons idee interessant om van elkaar te horen waar iedereen mee bezig is. Mogelijk kunnen we ook deskundigen laten invliegen om thema’s verder uit te diepen. Wie weet kunnen we elkaar inspireren en verder helpen.

Kortom, we nodigen jullie graag uit voor een gezamenlijk online overleg op maandag 25 april van 19:30 tot 21:00 uur.

Graag horen we wie wil aansluiten bij dit overleg, zodat we via MS Teams een uitnodiging naar de juiste contactpersonen kunnen sturen. Aanmelden tot kan tot uiterlijk woensdag 20 april. U ontvangt dan op vrijdag 22 april de link naar de TEAMS vergadering.

De online inschrijving is gesloten, voor last minute aanmeldingen kunt u mailen naar [email protected].

De specialist
Alida Pasveer

Mijn naam is Alida Pasveer. Mijn motto is: sport en bewegen houd je gezond. Ik vind het heerlijk om te bewegen in de openbare ruimte en dat komt mooi uit want Drenthe is een waar paradijs voor de outdoorfanaten, sportievelingen en buitenmensen onder on …

[email protected]
Direct aanmelden