Tijdens de zomervakantie is er in jouw gemeente genoeg te doen! Kijk hieronder naar de sport- en beweegactiviteiten per gemeente. 

De Wolden

Hieronder zie je een greep uit het sport- en beweegaanbod in gemeente De Wolden.  Opgeven voor de activiteiten kan via www.actiefnaschooltijd.nl.

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de social media-kanalen van De Wolden Sport.

Klik hieronder voor het volledige programma: Zomeractiviteiten gemeente De Wolden

midden-drenthe

Tijdens de zomer worden er in de gemeente Midden-Drenthe activiteiten georganiseerd zoals de summer break. Meer informatie over het zomerprogramma vind je hier: https://www.gezondinmiddendrenthe.nl/kalender/

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten, kan je terecht op de sociale media-kanalen van Gezond in Midden-Drenthe.

coevorden

In de zomerperiode is er voor de jeugd in Coevorden genoeg te beleven. In verschillende dorpen worden activiteiten georganiseerd. Meer informatie over het zomerprogramma vind je hier: https://www.actiefincoevorden.nl

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten, kan je terecht op de sociale media-kanalen van de buurtsportcoaches Gezond Coevorden.

Klik hier voor het volledige programma: Zomeractiviteiten gemeente Coevorden

Meppel

Tijdens de zomerperiode kan de jeugd (6 t/m 12 jaar) meedoen met de zomerchallenge, waarbij ze opdrachten uitvoeren op de fiets. Meer informatie over het zomerprogramma vind je hier https://meppelactief.nl/agenda

Voor meer informatie over de aankomende activieiten, kan je terecht op de social media-kanalen van Meppel Actief.

Tynaarlo

 De ‘Keet van Tynaarlo’ staat gedurende deze periode op verschillende plekken in de gemeente met een uitgebreid activiteitenprogramma. Meer informatie hierover vind je op https://sociaalteam.tynaarlo.nl/cultuur/keet-de-zomer 

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de social media-kanalen van Sport Tynaarlo.

aa & hunze

Hieronder zie je een greep uit het sport- en beweegaanbod in de gemeente Aa en Hunze. Opgave voor de activiteiten is niet nodig.

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de social media-kanalen van Team Sport Aa en Hunze.

Klik op de afbeelding voor een vergrote weergave.

Emmen

De komende periode zijn er activiteiten voor jong en oud in de gemeente Emmen. 

Activiteiten voor basisschoolkinderen 

Zomeractiviteiten voor jongeren van 13 – 27 jaar.

Voor meer informatie over de aankomende activieiten, kan je terecht op de website www.actiefinemmen.nl en op de social media-kanalen van de Buurtsportcoaches Emmen.

Assen

23 juli en 3 augustus staat het centrum van Assen vol met tientallen springkussen waar kinderen de hele dag kunnen klauteren, springen, klimmen en genieten! Ook is er genoeg te doen voor de oudere doelgroep, zoals het Truckstarfestival op het TT Circuit. Meer informatie over de aankomende activiteiten vind je hier: https://www.assensportstad.nl/activiteiten

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je ook terecht op de social media-kanalen van Assen Sportstad.

Borger-odoorn

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de website www.actiefborgerodoorn.nl en de social media-kanalen van Gezonde Leefstijl Borger-Odoorn. 

 

Westerveld

Voor meer informatie over de aankomende activieiten, kan je terecht op de social media-kanalen van de Beweegcoaches Westerveld.

Noordenveld

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de website https://www.welzijninnoordenveld.nl/activiteitenladder/ en de social media-kanalen van Welzijn in Noordenveld.

hoogeveen

Voor meer informatie over de aankomende activiteiten kan je terecht op de social media-kanalen van Sportief Hoogeveen.