SportVacNoord; de online vacaturebank voor sportverenigingen en trainers
SportVacNoord is ontwikkeld in opdracht van SportDrenthe en de Stichting STK Drenthe, Groningen en Friesland in het kader van het samenwerkingsverband netWerk in de sport. Deze organisaties houden zich bezig met dienstverlening op het gebied van werkgeverschap in de sport. Zij hebben deskundigheid op het gebied van onder andere sociale wetgeving, belastingwetgeving en de CAO voor sportverenigingen. Verder kunnen de organisaties loonberekeningen opstellen en de salarisadministratie en contactadministratie uitvoeren.

SportVacNoord is bedoeld om vraag en aanbod van sportverenigingen en trainers in de drie noordelijke provincies bij elkaar te brengen. Niet-commerciële sportclubs/ organisaties kunnen vacatures plaatsen en trainers kunnen zich beschikbaar stellen. Deze website helpt verenigingen om vacatures in te vullen en trainers te vinden voor een club.

Het gebruik van SportVacNoord is gratis. Kijk hiervoor op sportvacnoord.nl en maak kennis met wat deze website te bieden heeft. Wilt u alle functies gebruiken, dan moet u zich eerst aanmelden/registeren als club of als trainer. U kunt dan alle zoekopdrachten plaatsen en de eigen gegevens en advertenties beheren.

Medewerker: Anne Prins
Email: aprins@sportdrenthe.nl

Mail mij